Tijdelijk : 3 zones laserontharing naar keuze voor slechts €199.

Tijdelijk: Cryolipolyse (vetbevriezing) behandeling van €260 per zone naar €150!

Bel of Whatsapp ons en claim deze actie! +31625173098

Cryolipolyse-behandeling bij Selfcare Laserclinic

Cryolipolyse bij Selfcare Laserclinic biedt een uitgebreid scala aan voordelen voor wie op zoek is naar een effectieve en niet-chirurgische benadering van vetreductie. Een van de grootste voordelen is het feit dat cryolipolise geen downtime met zich meebrengt. Na de behandeling kun je direct je normale activiteiten hervatten, wat het ideaal maakt voor mensen met een drukke levensstijl.

Wat is een Cryolipolyse behandeling:

Cryolipolyse bij Selfcare Laserclinic biedt een uitgebreid scala aan voordelen voor wie op zoek is naar een effectieve en niet-chirurgische benadering van vetreductie. Ten eerste maakt de behandeling gebruik van gecontroleerde koeling om specifieke vetcellen te targeten, waardoor ze kristalliseren en op natuurlijke wijze worden afgevoerd. Dit resulteert in gerichte vetvermindering zonder schade aan omliggend weefsel.

Een van de grootste voordelen is het feit dat cryolipolise geen downtime met zich meebrengt. Na de behandeling kun je direct je normale activiteiten hervatten, wat het ideaal maakt voor mensen met een drukke levensstijl. Bovendien zijn de resultaten duurzaam, omdat de behandelde vetcellen definitief worden verwijderd.

Deze methode is ook niet-invasief, wat betekent dat er geen incisies of naalden nodig zijn. Dit resulteert in een comfortabele ervaring voor de patiënt. Bovendien is cryolipolise geschikt voor verschillende delen van het lichaam, zoals buik, love handles, dijen en armen, waardoor het veelzijdig is in zijn toepassingen.

Met de cryolipolise behandeling bij Selfcare Laserclinic in Amsterdam investeer je niet alleen in een slanker en strakker lichaam, maar ook in een zelfverzekerdere versie van jezelf. Ontdek de voordelen van deze innovatieve benadering van vetreductie en omarm een nieuwe dimensie van zelfzorg.

You are the greatest project you will work on

Alle voordelen op een rij:

1. Niet-invasief: Het is een niet-chirurgische procedure, wat betekent dat er geen incisies of naalden nodig zijn.

2. Gerichte behandeling: Het kan specifieke probleemgebieden op het lichaam targeten, zoals buikvet, lovehandles, dijen, enzovoort.

3. Veiligheid: Over het algemeen wordt het als veilig beschouwd, met weinig bijwerkingen en een laag risico op complicaties.

4. Geen hersteltijd: Omdat het niet-invasief is, is er meestal geen hersteltijd nodig en kunnen patiënten na de behandeling hun normale activiteiten hervatten.

5. Langdurige resultaten: Het kan leiden tot blijvend vetverlies in de behandelde gebieden, op voorwaarde dat een gezonde levensstijl wordt gehandhaafd.

6. Verbeterde lichaamscontouren: Het kan helpen bij het verfijnen van de lichaamscontouren en het verminderen van hardnekkig vet dat niet gemakkelijk verdwijnt met dieet en lichaamsbeweging.

Het is echter belangrijk op te merken dat de resultaten van cryolipolyse van persoon tot persoon kunnen verschillen, en het is geen vervanging voor een gezonde levensstijl, inclusief een uitgebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging.
Huidige actie €135 per plaatsing van de kop, dus per zone ( i.p.v €260)!

Aarzel niet, boek nu jouw eerste cryolipolyse behandeling bij Selfcare Laserclinic!