Tijdelijk : 3 zones laserontharing naar keuze voor slechts €199.

Tijdelijk: Cryolipolyse (vetbevriezing) behandeling van €260 per zone naar €150!

Bel of Whatsapp ons en claim deze actie! +31625173098

HIFU-behandeling bij Selfcare Laserclinic

Maak kennis met de revolutie in huidverjonging – onze geavanceerde HIFU-behandeling! Als u op zoek bent naar een niet-invasieve en effectieve manier om uw huid strakker en jonger te laten ogen, dan is onze HIFU-behandeling de perfecte keuze voor u.

Wat is een HIFU behandeling:

Een HiFU-behandeling staat voor High-Intensity Focused Ultrasound, wat een medische procedure is die gebruikmaakt van geconcentreerde geluidsgolven met een hoge intensiteit om weefsel te verwarmen en te vernietigen. Het wordt vaak toegepast in de medische wereld voor verschillende doeleinden, waaronder tumoren, goedaardige gezwellen en cosmetische ingrepen.

Bij een HiFU-behandeling worden geluidsgolven met een hoge frequentie gericht op een specifiek doelgebied in het lichaam. Deze geluidsgolven worden gefocust op een klein gebied, waardoor ze energie genereren die het weefsel opwarmt. De opwarming kan leiden tot de vernietiging van kankercellen of andere ongewenste weefselgroei, zoals bijvoorbeeld bij goedaardige tumoren.

Een belangrijk voordeel van HiFU is dat het een niet-invasieve procedure is, wat betekent dat er geen chirurgische ingreep nodig is. Hierdoor kan het herstelproces sneller zijn en zijn er over het algemeen minder risico’s en complicaties verbonden aan de behandeling.

Het is echter belangrijk op te merken dat HiFU-behandelingen specifiek kunnen verschillen afhankelijk van het doelgebied en het medische probleem dat wordt behandeld. Het is altijd raadzaam om een gekwalificeerde arts te raadplegen voor specifieke informatie en advies met betrekking tot een HiFU-behandeling in jouw specifieke situatie.

Onze HIFU-behandeling biedt talloze voordelen ten opzichte van andere huidverjongingsmethoden. Ten eerste is het volledig niet-invasief, wat betekent dat er geen naalden of snijwonden aan te pas komen. U hoeft zich geen zorgen te maken over littekens of hersteltijd. Ten tweede is de behandeling snel en gemakkelijk. In slechts één sessie van 30-60 minuten kunt u al genieten van de voordelen van een strakkere huid. Bovendien is de behandeling veilig en geschikt voor alle huidtypen en leeftijden.

Wat onze HIFU-behandeling echt onderscheidt, is het langdurige effect. Terwijl andere huidverjongingsmethoden vaak slechts tijdelijke resultaten bieden, werkt HIFU diep in de huidlagen, waardoor het collageenproductieproces op gang wordt gebracht. Dit betekent dat uw huid zichzelf blijft verbeteren, zelfs na de behandeling. U zult merken dat uw huid geleidelijk steviger, strakker en jeugdiger wordt in de weken en maanden na de behandeling.

Waarom zou u genoegen nemen met een ouder wordende huid wanneer u kunt genieten van de voordelen van onze geavanceerde HIFU-behandeling? Stap vandaag nog in de wereld van non-invasieve huidverjonging en ontdek een stralende en jeugdige huid die de tand des tijds trotseert.

Neem contact met ons op en laat onze ervaren professionals u begeleiden in uw reis naar een jongere huid. Met onze HIFU-behandeling bent u slechts één sessie verwijderd van een nieuw niveau van huidverjonging. Het is tijd om uw natuurlijke schoonheid te omarmen en te stralen als nooit tevoren!

  Voordelen:

  Hier zijn alle voordelen van HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound):

  1. Niet-invasief: HIFU is een niet-chirurgische en niet-invasieve behandeling. Er zijn geen naalden, incisies of snijwonden nodig, waardoor er geen littekens of hersteltijd zijn.

  2. Huidverjonging zonder operatie: In tegenstelling tot chirurgische ingrepen zoals een facelift biedt HIFU een effectieve manier om de huid te verjongen zonder het risico en de kosten van een operatie.

  3. Stimuleert de collageenproductie: HIFU maakt gebruik van ultrasone energie om gericht warmte in de diepere huidlagen te leveren. Dit stimuleert de productie van collageen, een eiwit dat essentieel is voor een stevige en elastische huid.

  4. Liftend effect: De geconcentreerde ultrasone energie van HIFU kan de huid strakker maken en verslapping verminderen. Het heeft een liftend effect op de wenkbrauwen, kaaklijn, hals en andere delen van het gezicht en lichaam.

  5. Langdurige resultaten: Naast het directe liftende effect van HIFU, stimuleert de behandeling ook de natuurlijke regeneratieprocessen van de huid. Dit betekent dat de huid na verloop van tijd blijft verbeteren, waardoor langdurige resultaten worden bereikt.

  6. Veilig en geschikt voor alle huidtypen: HIFU is geschikt voor alle huidtypen en leeftijden. Het is een veilige behandeling die kan worden aangepast aan de individuele behoeften en huidcondities.

  7. Snelle en gemakkelijke procedure: Een typische HIFU-behandeling duurt meestal tussen de 30 en 60 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied. Het vereist geen verdoving en u kunt direct na de behandeling uw normale activiteiten hervatten.

  8. Geen hersteltijd: Omdat HIFU niet-invasief is, is er geen hersteltijd nodig. U kunt uw dagelijkse routine direct na de behandeling voortzetten, zonder beperkingen.

  9. Veelzijdige toepassingen: HIFU kan worden gebruikt op verschillende delen van het lichaam, waaronder het gezicht, de hals, de borst, de armen, de buik en de dijen. Het kan helpen bij het verminderen van rimpels, het strakker maken van de huid en het verbeteren van de lichaamscontouren.

  10. Positieve feedback en resultaten: HIFU heeft positieve feedback ontvangen van veel mensen die de behandeling hebben ondergaan. Veel patiënten ervaren merkbare verbeteringen in de huidtextuur, stevigheid en jeugdigheid na een HIFU-behandeling.

  Het combineren van al deze voordelen maakt HIFU een aantrekkelijke keuze voor mensen die op zoek zijn naar een niet-chirurgische en effectieve methode om hun huid te verjongen en te liften.

  You are the greatest project you will work on

  Waarvoor een HIFU-behandeling?

  HIFU-behandelingen kunnen worden gebruikt voor verschillende klachten en toepassingen. Hier zijn enkele voorbeelden:

  1. Huidverstrakking en verjonging: HIFU kan worden gebruikt om de huid op het gezicht, de nek en het lichaam strakker en steviger te maken. Het richt zich op de diepere huidlagen en stimuleert de collageenproductie, waardoor een liftend effect ontstaat en de huidtextuur verbetert.

  2. Rimpelvermindering: HIFU kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, met name op het voorhoofd, rond de ogen (kraaienpootjes) en de mond (lachrimpels).

  3. Wenkbrauwlift: HIFU kan gebruikt worden om een natuurlijke lift van de wenkbrauwen te creëren, waardoor een meer open en jeugdige uitstraling ontstaat.

  4. Kaaklijnverstrakking: HIFU kan de contouren van de kaaklijn verbeteren door de huid strakker te maken en verslapping te verminderen, wat resulteert in een meer gedefinieerde kaaklijn.

  5. Halsverstrakking: HIFU kan helpen bij het verminderen van verslapping en het strakker maken van de huid in de halsstreek, waardoor het uiterlijk van een “kalkoennek” wordt verminderd.

  Het is belangrijk op te merken dat de exacte toepassingen en behandelbare gebieden kunnen variëren, afhankelijk van de kliniek en het apparaat dat wordt gebruikt. Het is raadzaam om een consult te plannen bij een erkende specialist om uw specifieke klachten te bespreken en te bepalen of HIFU een geschikte behandelingsoptie voor u is.

  Welke zones kunnen behandeld worden met HIFU:
  • Voorhoofd
  • Rondom ogen
  • Wangen
  • Kaaklijn
  • Onderkin
  • Hals & Decolleté
  • Buik
  • Billen
  • Armen
  • Binnenkant benen