Tijdelijk : 3 zones laserontharing naar keuze voor slechts €199.

Tijdelijk: Cryolipolyse (vetbevriezing) behandeling van €260 per zone naar €150!

Bel of Whatsapp ons en claim deze actie! +31625173098

Diode ICE Laser PRO TRIPLEWAVE ®

Onze diode laser is voorzien van de verplichte medische CE certificering

Dankzij de ICE kop die koelt tot een temperatuur van -12 is de behandeling ontzettend aangenaam voor de cliënt en wordt de behandeling als pijnloos ervaren.

De meeste vergelijkbare laser-ontharingsapparaten werken alleen op 808nm golflengte, maar de TripleICE werkt op 3 golflengten: 755nm, 808nm en 1064nm. Hierdoor is dit apparaat uiterst effectief en voor vrijwel elke huid- en haartype geschikt. Gemiddeld heb je 8 behandelingen nodig om de gewenste haarverwijdering te bereiken.  Met de DIODE laser heb je 75% sneller resultaat dan met IPL en het resultaat is blijvend. Als het haar eenmaal is verdwenen, dan wordt aangeraden om 1 tot 2 keer per jaar bij te houden.

Diode ICE Laser PRO TRIPLEWAVE

You are the greatest project you will work on

Wat kun je verwachten tijdens jouw laserbehandeling?

Nadat de huidtype en een behandelplan zijn vastgesteld in een intakegesprek, kan de behandeling van start gaan. De te behandelen zone wordt ontsmet met alcohol, indien nodig wordt de make-up verwijderd. De eventueel aanwezige moedervlekken en tatoeages worden afgeplakt, de zone wordt afgetekend en de speciale gel wordt aangebracht. Ter bescherming draagt zowel u als onze laser-expert een speciale bril. De behandeling is verder pijnloos.

Voor & Nazorg

Wanneer u een Diode laser behandeling ondergaat, zullen wij er alles aan doen om deze zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarom hebben wij ook uw medewerking nodig om de voor- en nazorginstructies op te volgen om tot zo’n optimaal mogelijk eindresultaat te komen.

 • Vanaf zes weken voorafgaand aan de eerste behandeling de haren niet meer bleken en/of verwijderen met hars, Epilady of door middel van epileren. Voor de behandeling is het noodzakelijk dat de haareinden aanwezig zijn in de haarwortel. Scheren of knippen mag wel, evenals het gebruik van een ontharingscrème.
 • Twee dagen voor de behandeling het te behandelen gebied scheren of de haren knippen, tenzij door de behandelaar anders opgegeven.
 • Op de behandeldag het gebied dat onthaard moet worden vrij houden van make-up of andere cosmetica. Of vermeld dat u make-up heeft gebruikt.
 • Trek geen donkere lingerie aan (in verband met hoge mate van lichtabsorptie), maar witte lingerie.
 • Trek makkelijk zittende kleding aan. Zo voorkomt u eventuele schuring op de behandelde gebieden.
 • Er kan na de behandeling een lichte zwelling ontstaan en de huid kan wat rood en gevoelig zijn. Dit verdwijnt na enkele uren tot een dag.
 • De eerste uren na de behandeling de huid zoveel mogelijk ontzien en behandel het onthaarde gebied de eerste dagen voorzichtig. Koude compressen koelen de huid en gaan het eventuele branderige gevoel tegen.
 • Na de behandeling 48uur niet zwemmen, geen gebruik maken van whirlpool en/of sauna. U mag wel douchen, maar niet te heet. De huid moet tot rust komen.
 • Zijn de oksels behandeld, gebruik dan de eerste 2 dagen geen deodorant.
 • Veel water drinken. Dit helpt het lymfesysteem om de vernietigde haarfollikels op te ruimen.
 • Nooit krabben of wrijven, ook de dagen volgend op de behandeling niet. Hierdoor kunnen onnodig korstjes ontstaan, die kunnen leiden tot pigmentverschuivingen of littekens.
 • Na de behandeling kunt u meteen weer de dagelijkse activiteiten hervatten.
 • Trek of pluk niet aan de haartjes, deze vallen vanzelf uit.
 • Nieuwe haargroei mag worden afgeschoren of geknipt. Het gebruik van ontharings- crème mag pas na twee weken. U mag niet harsen, epileren of een Epilady gebruiken.
 • Niet in de zon of onder de zonnebank en/of geen zelfbruiningsmiddelen gebruiken. De huid moet zo veel als mogelijk de natuurlijke kleur behouden, zodat het risico op (tijdelijke) pigmentverschuivingen wordt beperkt en de behandeling steeds onder gelijkwaardige condities kan plaatsvinden.
 • Bij ontharen van de benen kan na de behandeling de huid eventueel gaan jeuken. Als de huid tot rust is gekomen, kunt u hiervoor zeer voorzichtig een licht scrubmiddel gebruiken om de haarresten te verwijderen. Dit helpt tegen de eventuele jeuk. Nooit krabben!
 • Geef veranderde situaties omtrent medicijngebruik, zwangerschap en/of zongedrag/ gebruik van zelfbruiningsmiddelen voor elke behandeling door aan de behandelaar.
 • Vermijd zoveel als mogelijk overmatige zon op het behandelde gebied. Gebruik ook nu nog een sunblock met hoge beschermingsfactor

Heeft u vragen of twijfel? Neem dan contact met ons op.